
Ako sanjaš da jednog dana postaneš priznat pizza majstor, onda znaš da diploma čini razliku. Accademia Pizzaioli je najpoznatija škola za obuku picajola, priznata u više od 70 zemalja.
Šta je posebnost ove diplome?
Za razliku od kratkih radionica i lokalnih kurseva, Accademia nudi ozbiljan i temeljan program. Kroz praktične vježbe i teoriju, učiš sve – od odabira brašna do savršene fermentacije i pravilnog pečenja.
Sertifikacija u Crnoj Gori
Dobra vijest – Accademia Pizzaioli sada ima i licencirane kurseve u Crnoj Gori. Obuka traje nekoliko dana, a vodi je sertifikovani instruktor sa međunarodnim iskustvom. Na kraju dobijaš diplomu koju priznaju poslodavci širom Evrope i šire.
Zašto je ovo ulaganje isplativo?
Osim prestiža, ova diploma otvara vrata ka ozbiljnim poslovnim prilikama. Bilo da želiš da radiš u inostranstvu ili pokreneš vlastitu piceriju – ovo je idealna odskočna daska.