Pridruži se Accademia Pizzaioli i savladaj vještinu pripreme autentične napolitanske pizze uz podršku vrhunskog instruktora Igora Vujačića! Ova trodnevna obuka pruža ti priliku da usavršiš tehnike izrade tijesta, fermentacije, oblikovanja, pripreme sosa i pečenja pizze – sve kroz rad u maloj grupi (maksimalno 4 polaznika) i uz individualan pristup.
Za koga je obuka namijenjena?
Za one koji već imaju iskustva u pripremi pizze i žele da dodatno usavrše svoje vještine
Za sve koji žele da nauče kako da pripreme pravu napolitansku pizzu po najvišim standardima
Za one koji žele da stečeno znanje iskoriste za profesionalno usavršavanje ili međunarodnu karijeru (sertifikat olakšava proces dobijanja radne vize)
Šta ćete naučiti tokom kursa pice u Accademia Pizzaioli?
Intenzivna trodnevna obuka (6 sati dnevno)
Učenje kompletnog procesa: od teorije do prakse
Savladavanje direktne i indirektne tehnike izrade tijesta
Rad na tradicionalnoj i modernoj napolitanskoj pizzi
Sertifikat za napolitansku pizzu po završetku obuke
Zatražite informacije i cijene kurseva bez obaveze
Koristimo kolačiće kako bismo vam obezbijedili najbolje moguće iskustvo na našem sajtu. Ako nastavite da ga koristite, smatraćemo da ste saglasni s tim.OkPolitika Privatnosti